Evelien de Ruiter, nieuwe UMD Project coördinator per mei 2021

|

Per 1 mei begint Evelien de Ruiter als nieuwe UMD Project coördinator van het UMD. Een korte introductie van haar kant:

rond_Foto_Evelien-de-Ruiter.jpg

"Ik ben Evelien, 30 jaar en heb in Leiden biologie en biomedische wetenschappen gestudeerd. Van jongs af aan fascineert het mij wat er in het ziekenhuis gebeurt, daarom ben ik na mijn studie aan de slag gegaan in het klinisch onderzoek. Eerst bij een farmaceutisch bedrijf en later als studiecoördinator bij een organisatie. Het verbeteren van de patiëntenzorg is iets wat ik erg belangrijk vind, daarom kijk ik er erg naar uit om bij UMD aan de slag te gaan. Ik woon in Leiderdorp, reis graag en vind het vooral leuk om zoveel mogelijk van de lokale keuken te proberen. In deze tijden is dat iets lastiger, gelukkig is wandelen door de Nederlandse natuur ook erg mooi. Tot snel!"

UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2021