Het UMD wil de expertise op het gebied van metabole ziekten helder in kaart brengen. Wie doet wat? Waar kan ik terecht met mijn vraag over metabolomics? Het gaat hierbij om alle expertise en dus alle collegae die zich bezighouden met metabole ziekten in de breedste zin. Deze informatie verzamelen we met behulp van een korte vragenlijst die hiernaast ingevuld kan worden. De uitkomsten worden verzameld en op deze website geplaatst in een doorzoekbare database. Toegankelijk & overzichtelijk voor iedereen.

Het succes van deze metabole kenniskaart hangt dus af van uw bijdrage. Vul de kenniskaart in en deel deze pagina met uw collega's!

Bij wie je moet zijn voor een specifieke metabole ziekte?

Functie/aanstelling, meerdere opties mogelijk

Aandachtsgebied, meerdere opties mogelijk

Selecteer uw foto; max 800 KB

De informatie die u hebt ingevuld, zal openlijk toegankelijk zijn op de website van UMD. U geeft toestemming tot het plaatsen van deze gegevens op de website van UMD.

Security question

Processing...

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

©UMD 2019 - 2020