Afscheid Frits Wijburg

|

Prof. dr. Frits Wijburg zwaait af als kinderarts en hoogleraar metabole ziekten in het Amsterdam UMC, waar hij sinds 1994 werkzaam is geweest. Tijdens zijn indrukwekkende carrière heeft Frits zowel nationaal als internationaal een enorme impact gehad op het vakgebied metabole ziekten en veel betekend voor de patiënten. Ook voor UMD heeft Frits zich ingezet.

Op 18 januari 2024 wordt zijn afscheidssymposium met de titel “Tot hier én verder” georganiseerd, waar er zowel terug- als vooruitgekeken zal worden en hij zijn afscheidscollege 'The times they are a-changin'.' zal houden.

Wij wensen Frits Wijburg een welverdiend pensioen na een indrukwekkende carrière, en we zijn dankbaar voor zijn toewijding en bijdrage aan de metabole community.

UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2024