Vacature

Vacature Programma Coördinator UMD

|

UMD is op zoek naar een programma coördinator, startdatum 1 maart 2021. Als programma coördinator ondersteun je het bestuur van UMD, ben je nauw betrokken bij diverse UMD projecten en organiseer en coördineer je onder andere de UMD Catalyst Grant rondes, UMD bijeenkomsten en vergaderingen en nog veel meer. De positie kan, afhankelijk van de voorkeur van de kandidaat, ingevuld worden op het Radboudumc of het Amsterdam UMC. Meer informatie over de vacature en sollicitatieprocedure is te vinden op de websites van beide UMC’s; Radboudumc en Amsterdam UMC. Reageren kan tot 18 februari 2021.

UMD AGENDA:
{{row.name}}
{{row.date}}

NIEUWS onderwerpen:

Met opbrengsten uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon heeft Stichting Metakids het samenwerkingsverband (UMD) van zes universitaire ziekenhuizen kunnen faciliteren. Ook is onderzoek binnen het UMD gestart. Deelnemers van de VriendenLoterij spelen sinds de campagne in 2018 geoormerkt mee voor dit goede doel waardoor dankzij hen nog steeds fondsen geworven worden.
Daarnaast zullen Stichting Metakids en het UMD gezamenlijk en afzonderlijk actief werven voor additionele subsidiegelden om het UMD verder te ontwikkelen tot een duurzaam samenwerkingsverband.

© UMD 2019 - 2021